Mallien pikahaku
      ja/tai
 Vapaa sanahaku
Mallit.fi palvelua uudistetaan 2019. Kehitysehdotukset info@mallit.fi

Kirjaudu sisään

Unohtunut salasanani?

 email:
 salasana:     
 Kuvat
 
 Ilari Nurmi (Harrastaja)
Helsinki, Etelä-Suomen lääni Kirjautumisesta aikaa: 89 vuorokautta

» Ota yhteyttä


tilat, kalusto, softat:
Olen on-location kuvaaja, en työskentele studiossa. Varusteista löytyy Canonin digijärkkäri ja muutama hyvä linssi, useita salamoita (+ sateenvarjot, värikalvot jne.), Radiotriggerit yms.

koulutus:
Kävin Lukion jälkeen Oulussa vuoden pituisen maksullisen mediakoulun. Sieltä sain kipinän valokuvaamiseen.Vuodesta 2005 lähtien olen aktiivisesti itsenäisesti opiskellut valokuvausta jatkuvalla vauhdilla ja kehitys on ollut huimaa.

saavutukset:
Muutamia kuviani on julkaistu suomalaisessa kitara-lehdessä sekä useiden bändien kotisivuilla sekä mallien portfolioissa.

Kuviani löydät mm. seuraavilta sivuilta:

aenimaeater.deviantart.com

www.modelmayhem.com/nurmi

http://www.flickr.com/photos/28866921@N04/

tavoitteet:
Tällä hetkellä yritän koota kasaan edustavaa portfoliota. Olen erikoistunut Alternative, Pin-up, Fetish ja Artistic Nude kuviin. Tulevaisuudessa haluaisin tulla loistavaksi editorial/glamour-kuvaajaksi. Suunnitelmissa on perustaa vaimoni kanssa joskus lähivuosina valokuvastudio jossa minä toimin kuvaajana ja vaimoni stylistina.

projektit:
Olen työskennellyt useiden yhtyeiden ja artistien kanssa, esim. Ana Johnsson, Bleak, Agnes, Ironica, Technicolour, 45 Degree Woman ja 15 Minutes Before The Dive. Lisäksi olen ottanut promokuvia mm. hiuskoruista ja asusteista yms. sekä toiminut parissa muotinäytöksessä sekä tapahtumassa (mm. Ankkarock, Wanajafest, Graveyard Party jne.) kuvaajana. Lisäksi olen työskennellyt useiden tunnettujen suomalaisten alternative-mallien kanssa, esim. KodoqKatien ja Elsi Aution kanssa.

etsin malleja:
rentoja, itsevarmoja ja persoonallisia ihmisä.Sellaisia joiden kanssa on helppo ja hauska työskennellä. Haluan että tuot omat ideasi ja mielipiteesi esiin tarvittaessa. Kokemuksella ei ole niin väliä, elämä on oppimista varten. Ikähaarukka voisi olla jossain 16-30 vuoden välillä, sukupuolella ei ole väliä. Tällä hetkellä haen vain TFCD/TFP-kuvauksia.

Copyright © M A L L I T . F I


Malliksi
Kuvaajaksi
Ohjeet
Mallit
Kuvaajat
Meikkaajat


Koirat etsivät kotia. Katso tästä..

WWW.OIKEUTTAELÄIMILLE.NET

 Katsotuimmat PRO kansiot
Mallit


Kuvaajat

 Kuvaajat
Uusimmat kansiot


Viimeksi päivitetyt kansiot