Mallien pikahaku
      ja/tai
 Vapaa sanahaku
Mallit.fi palvelua uudistetaan 2019. Kehitysehdotukset info@mallit.fi

Kirjaudu sisään

Unohtunut salasanani?

 email:
 salasana:     
 Kuvat
  
  
 Jose Tabares (Ammattilainen)
Espoo, Etelä-Suomen lääni Kirjautumisesta aikaa: 89 vuorokautta

1 käyttäjä suosittelee
» Ota yhteyttä


tilat, kalusto, softat:
Minulla on täysin huippu kalustot studiossa Espoossa.
Canon 5 D Mark III.

koulutus:
- Kuvallisen Ilmaisun perustutkinto (KIT) Visuaaliviestinnän Instituutti V.V.I. Oy 2012-2013 - Valokuvaajan ammattitutkinto (VAT) Visuaaliviestinnän Instituutti V.V.I Oy 2014-2015 - Federation of European Photographer EP Qualification

saavutukset:
Haluatkö saada itsestäsi ilmaista ja laadukkaita valokuvia? Minä tarvitsen malleja, sinä valokuvia.

projektit:
Valokuvausprojekti "Ihmiskehon luonnollinen kauneus"
Valokuvaaja : Jose Tabares

JOHDANTO
Kautta taide-historian alastomus on ollut suosittu teema taiteessa, koska olemme ihmisiä ja yksilöitä, ja keho on osa meitä. Alastonkuvauksen juuret ovat maalaus- ja kuvanveistossa. Mielestäni alastomuus taiteessa on ehkäpä kaikkein klassisin ja puhtain taiteen ilmenistapa. Se on jatkuvaa kauneuden ja jopa täydellisyyden etsimistä.
Alastonkuvaukseen tiellä on ollut monia esteitä ennenkuin se tuli täysin tunnustetuksi ja hyväksytyksi. Nykypäivänä alastonkuvaus on yhtä aitoa ja luonnollista kuin maisemakuvaus tai henkilökuvaus. Mielestäni meidän ei pitäisi liikaa dramatisoida alastomuuta. Ei se ole mitään pöyristyttävää. Minusta se on todellisuutta ja realismia.

TAVOITTEET & VIESTI
Tarkoitukseni on ilmaista alastonkuvauksesssa taiteellisuutta korostaen ihmiskehon esteettisyyttä ja kauneutta sekä muotoa ja moninaisuutta.
Ihmiskeho on ihanteellinen aihe, koska sen ainutlaatuiset muodot mahdollistavat ja erilaisten valotehosteiden käyttöä. Valon ja varjon avulla voi korostaa linjojat, tekstuuria, siluetteia, volyymia ja muotoja. Malin henkilöllisyys ei ole tärkeä tällaisissa kuvissa ja suorakatse kameraan ei ole valttämätön. Idea on korostaa kauneutta, naisellisuutta (tai miehisyyttä), arvokkuutta, eleganssia, romantiikkaa, kunnioitusta, aistillisuutta, taianomaista hetkeä, tunnetta, läheisyyttä, harmoniaa ja/tai kehon erotiisuutta, joka on kaukana mauttomasta ja provosoivasta kotitekoisesta pornografiasta.

MALLI JA EDUT
Oletko kiinnostunut olla mallina tässä projektissa? Sinun ei tarvitse olla kokenut malli, mutta jos sinulla on positiivinen ja luonnollinen asenne kehon taiteeseen, alastomuuteen ja kehosi on plastinen, muokkautuvainen, ole sopiva malliksi. Pyrimme luomaan kuvia hyvin yksinkertaisella ja luonnollisella tavalla. Valokuvaaja ohjaa asentoja, mutta malli voi myös itse ehdoottaa ja poseerata luotaisesti.
Mallin pitäisi tuntea olonsa rennoksi, olla vapaa kaikista ennakkoasenteista, estoista ja ujoudesta. Lisäksi hänen tulisi toimia itsevarmasti ja yrittää unohtaa valokuvaaja läsnäolo.

Kuvaus on mallille ilmainen. Jokainen osallistuja saa 5 käsiteltyä kuvaa (digitaalisena tiedostona ja korkea resoluutiona), joihin hänellä on täydet käyttöoikeudet, mutta ei kaupallistamisoikeuksia.

AMMATTIETIIKKA
Ammatttivalokuvaajana katosn ja ohjaan mallia ammattimaisesti, jotta saamme tehtyä hienoja ja lumoavan kauniita kuvia. Työskentemme ammattimaisesti ja luovasti sekä kommunikoimme toisiamme kunniottaen ja arvostaen. Valokuvajalle ja malillla on kummallakin on oma selkeä rooli hoidettavana. Missään tapauksessa valokuvaaja ja malli eivät ole fyysisessä kontaktissa.

VALOKUVAUSSESSION KESTO STUDIOSSA
Noin 1-2 tuntia.

TEKIJÄNOIKEUS JA LUPA KÄYTTÄÄ KUVAA
Ammattivalokuvaajalla on kaikki tekijänoikeudet käyttää kuvia. Tarkoitus on mm. tehdä aiheesta kuvakirja ja näyttelyitä gallerioissa.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tähän taiteellisen projektiin, ota yhteyttä valokuvaajan.Ystävällisin terveisin,

Jose Tabares (Ammattivalokuvaaja )
+358 45 8983650
joseangel.tabares@gmail.com
www.studiobellaimagen.fi

kotisivu:
http://www.studiobellaimagen.fi

etsin malleja:
Malli toteautetaan Fine Arte Nude
Toivon että sinulla on yllä oleva luettuasi halukkuutta, rohkeutta ja innostusta kokeilla valokuvattavana oloa

Copyright © M A L L I T . F I


Malliksi
Kuvaajaksi
Ohjeet
Mallit
Kuvaajat
Meikkaajat


Koirat etsivät kotia. Katso tästä..

WWW.OIKEUTTAELÄIMILLE.NET

 Katsotuimmat PRO kansiot
Mallit


Kuvaajat

 Kuvaajat
Uusimmat kansiot


Viimeksi päivitetyt kansiot