Mallien pikahaku
      ja/tai
 Vapaa sanahaku
PRO - TFP/TFCD

Kirjaudu sisään

Unohtunut salasanani?

 email:
 salasana:     
Palvelua koskevat kysymykset ja palautteet.
Email: info@mallit.fi
Ylläpito ei välitä viestejä malleille!

Mallit.fi ei ole yritys eikä virallinen ry.

Tietosuojaseloste

Rekisterin nimi: Mallit.fi -palvelu

Rekisterin käyttötarkoitus:
Kerättäviä henkilötietoja käytetään mallit.fi -palvelun ylläpitoon, palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen ja käyttäjä - ylläpito suhteen hoitamiseen.Palveluun rekisteröityneellä käyttäjällä on mahdollisuus tarkistaa itseään koskevat tiedot kirjautumalla omaan profiiliin, muuttaa niitä itse , oikeus kieltää antamiensa tietojen käytön suoramarkkinointi- tms. tarkoitukseen sekä muutoinkin turvautua henkilötietolaissa turvattuihin oikeuksiinsa. Asiaa koskevat pyynnöt osoitetaan palvelun ylläpidolle. Ylläpito ei anna käyttäjien mitään tietoja muille kuin viranomaisille, erikseen niitä kirjallisesti kysyttäessä.

Rekisteriin talletetaan seuraavat kysytyt tiedot, joiden paikkansapitävyys ja päivittäminen on käyttäjän vastuulla.

Valokuvaajilta: Etunimi, Sukunimi, postiosoite, puhelin, sähköpostiosoite, luokittelu kuvaajana. Vapaavalintaisina kysymyksinä kuvaamiseen liittyen; koulutus, saavutukset, tavoitteet, projektit.

Malleilta: Etunimi, Sukunimi, syntymävuosi, sukupuoli, puhelin, sähköpostiosoite, pituus, hiukset ja kiinnostukset mallina, sekä oma kuva.Vapaaehtoisina kysymyksinä;paino, koko, rinnanympärys, vyötärö, lantio, kengät, silmät ja harrastukset.

Lemmikkin omistajalta kysyttävät: Nimi, postiosoite, puhelin, sähköpostiosoite, lemmikin nimi,kuva. Vapaaehtoisina kysymyksinä; kissa vai koira,rotu, koko, väri, luonne, koulutus ja onko kiinnostunut maksullisista vaiko ilmaiskuvauksista.

Palvelun tarjoajalta: Mikä palvelu on kyseessä, palvelun antajan nimi, kaupunki. Vapaaehtoisina kysymyksinä;postiosoite, puhelin,fax, sähköposti, kotisivut ja facebook osoite.
Tietoja säilytetään henkilön tai yrityksen palvelussa olemisen ajan. Ylläpito ei tarkista tietojen oikeellisuutta kuin poikkeustapauksessa esimerkiksi saadun vihjeen johdosta.
Palvelun tarjoajan tietoja ei voi päivittää tietojen antaja. Päivitys ja tietojen poisto vain erikseen sähköpostilla ylläpidon kautta.

Kaikkia tietoja säilytetään henkilön tai yrityksen palvelussa olemisen ajan. Ylläpito ei tarkista tietojen oikeellisuutta kuin poikkeustapauksessa, esimerkiksi saadun vihjeen johdosta.

Tietojen luovutus: Tiedot luovutetaan vain tuottajan tai ylläpitäjän vaihtuessa.

Tietojen säilytys: Tiedot on suojattu tietokantasuojauksella ja ne on lukitussa tilassa Mediam Oy Ltd tiloissa ja niihin pääsevät käsiksi vain ennalta määritellyt henkilöt.


Rekisterin pitäjä
Rekisteriasioista vastaava
Klikkaa tästä

Copyright � M A L L I T . F I


Malliksi
Kuvaajaksi
Ohjeet
Mallit
KuvaajatKoirat etsivät kotia. Katso tästä..

WWW.OIKEUTTAELÄIMILLE.NET